Wie ben ik?

Ik ben Nicole Frielink, geboren in 1979 in de buurtschap Woold bij Winterswijk. Ik ben sinds 2002 logopedist en heb in deze functie bij verschillende organisaties gewerkt. Momenteel werk ik met veel plezier in de Logopediepraktijk Oost Gelre in Lichtenvoorde en behandel daar kinderen en volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. 

In 2018 ben ik begonnen met de BSM-de Jong opleiding en in juni 2021 heb ik mijn diploma behaald. Nu ben ik begonnen met mijn eigen praktijk, omdat ik ervan overtuigd ben dat het belangrijk is verder te kijken dan de klacht alleen. Een mens bestaat nu eenmaal niet uit eilandjes, maar alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. BSM-de Jong is een methode die dit hanteert als uitgangspunt. 

Ik heb zelf ondervonden hoe deze therapie een kind of volwassene kan helpen. Ik kwam met BSM-de Jong in aanraking toen onze oudste zoon van destijds 4 jaar niet lekker in zijn vel zat en niet goed functioneerde in de kleuterklas. Dankzij de BSM-de Jong bloeide hij op van een kleuter die angstig aan de kant zat naar een stoere jongen die wél mee durfde te spelen. Ik was geïnteresseerd en enthousiast over de methode en heb toen de stap gewaagd om met de opleiding te beginnen. 

In mijn praktijk wil ik graag de verbinding leggen tussen de logopedie en de BSM-de Jong therapie. Beide hebben veel raakvlakken en kunnen elkaar – in mijn optiek – goed versterken. Om goed tot ontwikkeling te komen is het belangrijk dat je lichaam in balans is. Het is belangrijk dat je zintuigen en het centrale zenuwstelsel goed functioneren, zodat informatie goed doorgegeven en adequaat verwerkt wordt. Met de BSM-de Jong kan ik ervoor zorgen dat deze basis goed is, zodat je kind zich verder goed kan ontwikkelen.

Dat doe ik in mijn eigen praktijk, maar ook bij mijn werkgever Logopediepraktijk Oost-Gelre mag ik de logopedie en de BSM-de Jong in combinatie aanbieden, daar ben ik erg blij mee!